Odgovornost

je temelj onog što jesmo.

Već skoro 140 godina tvrtka Eli Lilly ponaša se kao odgovorni „građanin svijeta“, te ima dugu povijest humanitarnih doprinosa.
Prema današnjem razumijevanju, poslovna odgovornost više je od davanja u dobrotvorne svrhe. Oslanjamo se na našu znanstvenu, tehničku i poslovnu stručnost kako bismo pomogli bolesnicima, odgovorili na potrebe društva i smanjili naš štetan utjecaj na okoliš. 

Radimo i na poboljšavanju globalnog zdravlja tako što omogućujemo lakši pristup lijekovima, jačamo smjernice koje promiču bolje zdravlje i pružamo pomoć onima kojima je ona potrebna, te aktivno sudjelujemo u društvu u kojem djelujemo.

Smatramo da suradnjom s vlastima i drugim zainteresiranim stranama gradimo međusobno povjerenje i jačamo zajedničke interese na korist bolesnika i samog društva.Svjesni smo da odgovornim poslovanjem privlačimo principijelnu, strastvenu i kreativnu radnu snagu - pojedince koji žele ujediniti svoje talente u misiju poboljšanja globalnog zdravlja.
Doseg naših projekata je globalan, ali želimo da se naš trud osjeti i na lokalnoj razini, pa predano ulažemo u društva u kojima djelujemo.

Klinička ispitivanja
Klinička ispitivanja